............................. Belediyesi

Yapı Kontrol Müdürlüğü ve

Çevre Koruma Müdürlüğü



Dilekçe Konusu : Yapımı devam eden inşaat hakkındaki şikayetlerimin sunulmasından ibarettir.



Belediyeniz hizmet bölgesinde yer almakta olan ..................... Mahallesi ...................... Caddesi ...................... Sokağı ........ Numara adresindeki yeni bina inşaatı ile ilgili aşağıda belirteceğim konularda çevre sakinleri olarak rahatsızlıklarımız bulunmaktadır. Konu mahalle muhtarına da mükerrer defalarca iletilmiş olup belediyenizin ilgili müdürlüklerine şahsen müracatımızın uygun olacağı bilgisi verilmiştir.


İnşaat esnasında ortaya çıkan yıkıntı atıkları kaldırım ve yol alanlarını işgal edecek şekilde bırakılmaktadır, İnşaat alanı yaya erişimi ile ilişkisini kesecek güvenlik tedbirleri alınmadan devam etmektedir, İnşaat ile ilgili herhangi bir bilgilendirme panosu bulunmamaktadır (Sorumlular ve Denetleyenler belirlenememektedir) çalışanlar Müteahiti tanımamaktadır, ustabaşı uyarılarımızı dikkate almamaktadır, İnşaat Yapım işi mevzuatın aksine haftanın birçok günü sabah 07:00 sularında başlayarak hava karardıktan sonra devam etmektedir , İnşaata gelen ağır vasıtaların kaldırımlar üzerine park edilmesi ve sokakları izinsiz olarak trafiğe kapatma uygulamaları sıklıkla yapılmaktadır.


İnşaatın şikayetlerim ve belediyeniz birimleri tarafından resen belirlenecek hususlarda ivedilikle denetlenmesi ve uygunsuz işlemlerin durdurulması, Kimlik bilgilerimin KVKK gereği inşaat yapımı ile ilgili ilgisiz hiçbir şahıs yada kurum ile paylaşılmaması , TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dahil ilgili kamu kurumlarına görev alanlarına giren şikayetlerin sunulması ve şikayetimin yanıtının tarafıma yazılı olarak iletilmesi için gereğini saygılarım ile arz ederim.



İsim Soyisim :

Tc Kimlik No :

Adres :


Telefon :

Eposta :


Tarih :

İsim Soyisim :


İmza: