(BELEDİYE İŞ BAŞVURUSU DİLEKÇESİ , BELİRLİ KADRO VE TANIMLI GÖREVE İŞ BAŞVURUSU)



Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı

Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü


Dilekçe Konusu : İş başvurumun sunulmasından ibarettir.


İstanbul Ünversitesi Veterinerlik Fakültesi Veterinerlik Lisans Bölümü 1992 yılı mezunuyum, Klinik Bilimler Gebelik ve Doğum konusunda Yüksek Lisans Eğitimimi 1995 yılında tamamladım. Askerlik Hizmetim sırasında Yedek Subay Veteriner Hekim olarak vatani hizmetimi tamamladıktan sonra yaklaşık 15 yıldır özel kurumlarda Veteriner Hekim olarak görev almış durumdayım. Kişisel bilgilerim , Eğitim bilgilerim ve İş Tecrübemin detaylı olarak izah edilmiş olduğu fotoğraflı özgeçmiş belgemi dilekçemin ekinde saygı ile sunmaktayım.


Kurumunuz web sitesinde yer almakta olan “Veteriner Hekim” iş ilanında belirtilen kadroda görev almayı istemekteyim. Başvurumun değerlendirilmesi için gereğini saygılarım ile arz ederim.






Tarih :


İsim Soyisim :


İmza :



İsim Soyisim :


Tc Kimlik No :


İkamet Adresi :


Cep Telefonu :


Eposta Adresi :







Ek: Fotograflı Kişisel Özgeçmiş Belgesi , 2 Sayfa




(BELEDİYE İŞ BAŞVURUSU DİLEKÇESİ , GENEL BAŞVURU DİLEKÇESİ)



Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı



Dilekçe Konusu : Çalışan adayı olarak özgeçmişimin kurumunuza sunulmasından ibarettir.





İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Lisans Bölümü 2010 yılı mezunuyum, yaklaşık 10 yıllık özel kurumlarda çeşitli kademelerde görev yaptım. Mali Müşavirlik Stajımı tamamlayarak Mali Müşavir belgesi bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirim. Kişisel bilgilerim , Eğitim bilgilerim ve İş Tecrübemin detaylı olarak izah edilmiş olduğu fotoğraflı özgeçmiş belgemi dilekçemin ekinde saygı ile sunmaktayım.


Belediyeniz merkez teşkilatı , müdürlükleri veya iştiraki olan özel şirketlerin muhasebe , finans , denetim yada yönetim birimlerinde Mali Müşavir kadrosu veya uygun bir kadro ile görev almak istemekteyim.


Gelecek dönemde eğitim ve deneyimime uygun bir kadro boşluğu olması halinde başvurumun değerlendirilmesi için gereğini saygılarım ile arz ederim.




Tarih :


İsim Soyisim :


İmza :



İsim Soyisim :


Tc Kimlik No :


İkamet Adresi :


Cep Telefonu :


Eposta Adresi :







Ek: Fotograflı Kişisel Özgeçmiş Belgesi , 2 Sayfa